My Crafty Gallery

Benieuwd naar wat ik allemaal gemaakt heb? Je kunt op het plaatje hieronder klikken, dan word je naar mijn Pinterest pagina geleid, waar alle foto’s van mijn creaties staan. Op deze pagina kun je dan weer op de foto’s klikken om naar de bijbehorende blogpost te gaan.
Curious to see what else I’ve made? See all of my crafts by clicking on the image below, this will take you to my Pinterest page! You can click on the Pins you like, they link to the original post on my blog. 

Pinterest my crafts2

Advertenties

7 gedachtes over “My Crafty Gallery

  1. Hallo Carmen, laatst was je in Heythuysen nij brei en allerlei en had je de tas bij je , het patroontje heb ik gekregen maar nu de rest van de tas nog waar vind ik die.

  2. Ik zou heel graag het patroon willen van de sjaal die je gemaakt hebt met schhepjes wirl garen. Ik heb mijn kleur al uitgezocht en dacht dat ik op de site van jeux de fils et d’aiguilles het wel zou vinden maar helaas. Zou zooo graag willen beginnen.
    De omslagdoek/sjaal van jou is prachtig.

    • Hoi Liesbeth, ik ben hard aan het werk aan de vertaling van het patroon, hopelijk dit weekend al beschikbaar! Houd mijn blog in de gaten voor het laatste nieuws, of kijk op mijn Instagram: @crafty_queens. Groetjes!

  3. Hoi Carmen! Zou graag een bird in a box kopen maar zie dat ze uitverkocht zijn in de etsyshop.
    Wil er 8 maken voor vriendinnen waarmee ik 2 dagen ga wandelen. Is het mogelijk het patroon los te kopen?

I would love if you left me a comment! Tick the boxes below to receive a notification when I reply

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s